Euforia Cuisine / Cotlet de miel cu sote de ciuperci
Publicat pe 17.12.2010 la 01:11
Bucatarul Nicolai pregateste o reteta rapida de costita de miel cu sote de ciuperci.
Preparare: Se pune putin ulei de masline pe carnea de miel, sare, piper, putin rozmarin si salvie taiata marunt. Intr-o tigaie se pune ulei de masline la incins. Costitele se prajesc apoi pe ambele parti. Se curata un catel de usturoi, se sfarama un pic cu podul palmei. Se taie si o ceapa si cateva ciuperci champinion.
Se scoate carnea din tigaie si se pune la cuptor pentru cateva minute, la 100 de grade. In tigaia in care au fost prajite costitele se pune ceapa, usturoiul. Se adauga apoi si ciupercile si se inabusesc un pic. Se asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat. Se adauga si hribii si se gatesc. Pe o farfurie se pun ciupercile sotate, iar peste ele costitele de miel. Se decoreaza cu frunzulite de rozmarin.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia tv!