Euforia Cuisine / Crema de dovleac cu mere si migdale
Publicat pe 21.12.2010 la 16:25 Actualizat pe 21.12.2010 la 19:46
Chef Cezar a pregatit la "Euforia Cuisine" o reteta de crema de dovleac cu crutoane de mere - o reteta speciala insa nu foarte greu de realizat in propria casa a oricui.
Preparare: se ia un dovleac de dimensiuni medii, se taie in bucati mari si se pune la cuptor, la copt, timp de 30 de minute. Cand se scoate se curata de coaja si se pune miezul copt intr-o cratita. Deasupra se toarna 100 ml de supa de legume (realizata prin fierberea de telina si morcovi in apa).
Se foloseste apoi blenderul de mana pentru crearea unei creme, iar dupa ce s-a obtinut crema se adauga 40-50 ml de smantana lichida. Dupa ce se omogenizeaza se pune cratita pe foc, pentru incalzirea supei crema. Intre timp se taie cubulete un mar, care se pun apoi la baza farfuriei de servit. Se toarna supa deasupra iar peste supa, sus, se presara migdale maruntite. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia tv!