Euforia Cuisine / Desert de post libanez
Publicat pe 14.12.2010 la 18:07 Actualizat pe 14.12.2010 la 20:00
Toni si Ibi, bucatari la restaurantul libanez Chez Toni din Bucuresti, au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" un desert libanez de post.
Preparare: se pune apa la fiert, in care se adauga apoi zahar, apa de trandafir. Nucile pisate se pun peste foaia de foietaj, apoi aceasta se impratureste pana ajunge ca un pachetel de primavara si se uda cu apa. Se fac patru pachetele si se pun la prajit in ulei incins.
Dupa ce se prajesc se scot si se pun in sirop de zahar topit cu apa de trandafir, apoi se pun pe farfuria de servit si se presara deasupra fistic maruntit. Pe langa se asaza nuci decojite. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!