Euforia Cuisine / File de salau in scoarta de vanata

Publicat pe 28.02.2011 la 02:30 Actualizat pe 28.02.2011 la 02:32

File de salau in scoarta de vanata

Daca pestele este in topul preferintelor tale culinare, cu siguranta iti va placea aceasta reteta ce imbina savoarea delicata a salaului, cu cea a rosiilor cherry si a mozzarellei, totul completat de un strat generos de vinete.

Preparare
: cartofii se curata, se taie sub forma de bastonas si se pun la fiert in apa cu sare, ulei si o felie de lime. Fileul de salau se bate cu ciocanul de snitele, se taie in doua, se condimenteaza cu sare si piper. Se pune o tigaie la incins, in ea se toarna putin ulei de masline.


Se pune pestele la prajit si se rumeneste frumos pe ambele parti. Intre timp se toaca marunt o ceapa si se caleste in alta tigaie. Rosiile se toaca marunt si se adauga peste ceapa. Se pune si usturoi taiat fin, sare, piper si busuioc. Intre timp, vinetele se feliaza subtire, se sareaza si se prajesc pe ambele parti.


Se unge o tava cu putin ulei de masline. Se pun feliile de vanata, iar peste ele o bucata de file de salau, apoi un strat de sote cu ceapa si rosii. Se adauga si un strat de mozzarella, cateva frunze de busuioc, inca un strat de sote cu rosii, apoi cealalta bucata de file de salau si se ruleaza feliile de vinete peste peste. Se pune mozzarella deasupra, pentru a se gratina si se introduce la cuptor, pentru 15 minute.


Bastonasele fierte se pun pe farfurie, se ung cu putin ulei de masline si se decoreaza cu putin busuioc.. Se pune si o jumatate de lime pentru decor. Se scoate de la cuptor salaul in coaja de vanata, se portioneaza in doua si se asaza pe farfurie.


Pofta buna!


Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!

În articolul

Euforia Cuisine / File de salau in scoarta de vanata

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x