Euforia Cuisine / Frigarui de pui cu creveti
Publicat pe 28.10.2010 la 13:34 Actualizat pe 28.10.2010 la 13:59
Puiu, bucatar-sef la localul Chocolicious din Constanta, a pregatit impreuna cu Chef Cezar o reteta de frigarui de pui cu creveti.
Preparare: se marineaza pieptul de pui, in mustar Dijon, suc de lamaie, tarhon, sare, piper. Ardeiul gras galben se taie in bucati mari, potrivite pentru frigarui, acelasi lucru facandu-se si cu ceapa. Rosiile cherry se vor infige intregi pe tepusele de frigarui, la fel si crevetii. Odata realizate frigaruile se pun la facut intr-o tigaie incinsa.
Separat, intr-o alta tigaie (sau cratita) se incalzeste ulei de floarea soarelui, in care se va sota spanacul. Se pune aici ceapa taiata rondele, apoi se adauga frunzele proaspete de spanac, se asezoneaza cu sare si cu piper. La final, spanacul se pune la mijloc, iar frigaruile rumenite se adauga peste. Se asezoneaza cu ierburi aromatice. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!