Euforia Cuisine / Mousse de ciocolata cu capsuni
Publicat pe 27.10.2010 la 15:49 Actualizat pe 14.12.2010 la 12:10
Nicolai a gatit impreuna cu Vasile, un telespectator din Arad, fidel al emisiunilor culinare de pe Euforia TV, in studioul emisiunii "Euforia Cuisine", o reteta de mousse de ciocolata cu capsuni.
Preparare: smantana dulce, aproximativ 200 de ml, se incalzeste pe foc mic, intr-o oala de aluminiu, apoi se adauga cam 150 de grame de ciocolata neagra (70% cacao). Se separa apoi doua oua - albusuri de galbenusuri, si se bat galbenusurile spuma. Se adauga 25 de grame de zahar pudra, iar alte 25 de grame se pun peste ciocolata topita in smantana.
Urmatorul pas: se amsteca apoi spuma de albus cu ciocolata topita, apoi se pune produsul final in pahare de sticla. La final, se infige o jumatate de capsuna pe marginea paharului. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!