Euforia Cuisine / Muschi de porc cu sos de soia
Publicat pe 25.02.2011 la 12:08 Actualizat pe 25.02.2011 la 12:18
Razvan Cruceanu a pregatit la Euforia Cuisine o reteta de carne de porc in sos de soia - o reteta japoneza.
Preparare: se ia un piept de porc de 200 de grame si se taie in cubulete mai mari, dupa care se pun la fiert in apa. Se taie apoi mai multe felii de ghimbir proaspat care se pun peste carnea de porc. Se scot cuburile de porc din apa si se scurg bine. Se incinge apoi o tigaie si se pune carnea la rumenit, fara nici un adaos de ulei.
Dupa un minut se adauga sos de soia si sos dashi (ton uscat cu alge marine) dar si sake (vin de orez). La final se serveste carnea de porc alaturi de cateva fire de ceapa verde. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!