Euforia cuisine / Muschi de porc umplut pe pat de legume

Publicat pe 16.11.2010 la 20:57 Actualizat pe 16.11.2010 la 21:43

Muschi de porc umplut pe pad de legume

Robert Mann, maestru in arta culinara, lucreaza la un restaurant cu specific italian din Brasov si ne va prezenta in cadrul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta proprie de muschi de porc umplut cu gorgonzola.

Preparare: Muschiul se condimenteaza cu sare si piper si se bate. De preferat este sa se foloseasca o punga care se pune peste carne in timpul baterii, pentru a nu i se rupe fibra. In mijlocul bucatii de carne se pune branza gorgonzola, i se strang marginile. Se formeaza ca o traistuta, inchizand marginile muchiului batut. Ea se leaga cu o fasie de bacon si se prinde cu scobitori in partea de sus, pentru a pastra forma dorita. Se stropeste cu putin ulei de masline si se da la cuptor pentru 12 minute la 200 grade.

Pasul urmator: Se pune intr-o tigaie putin ulei de masline si se incinge bine. Usturoiul se taie mare si se pune in tigaie. Prazul si ardeiul se taie julien si se pun la prajit. Ciupercile champignon se taie lamele subtiri si se trag si ele in ulei. Se soteaza legumele, insa cat sa ramana al dente. Se pune putin sos de soia, miere de albine si otet balsamic, iar la sfarsit, putin patrunjel tocat marunt. Se pipereaza dupa gust, iar pentru o nota picanta se poate pune si putin ardei iute.

Finalizare: Se scoate muschiul de la cuptor. Pe o farfurie se asaza legumele cu ajutorul unui cerc. Deasupra se pune pachetelul de carne.

Pofta buna!

Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!

În articolul

Euforia cuisine / Muschi de porc umplut pe pat de legume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x