Euforia Cuisine / Muschi de vita cu cartofi si ciuperci gratinate
Publicat pe 09.12.2010 la 19:57 Actualizat pe 09.12.2010 la 21:39
Nicolai si invitatul sau, Cristian, au pregatit un muschi de vita cu cartofi si ciuperci gratinate.
Preparare: e nevoie de ciuperci de tip champignion, care se umplu in cavitatea lor cu cascaval ras, apoi se adauga o rosie de tip cherry in interior. Se pun apoi ciupercile, unse si cu ulei de masline, intr-o tava, la cuptor, la 180 de grade. Separat, se curata un cartof (se taie felii subtiri), un ardei (se taie julien), un morcov (se taie rondele).
Se pun apoi feliile de cartof la prajit, in ulei de masline, peste care se presara bucati de frunza de salvie. In paralel se prajesc si ardeiul gras si morcovul, in acelasi ulei. In alta oala se pune la incins ulei de masline, apoi se arunca la prajit fleii groase de carne de vita. Se toarna putin coniac si se adauga unt, pentru a obtine un sos delicios, langa carne. La final, carnea se serveste alaturi de ciupercile gratinate de la cuptor si legumele prajite. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!