Euforia Cuisine / Muschi de vita cu sos de ardei iuti si ciocolata
Publicat pe 17.01.2011 la 11:53 Actualizat pe 17.01.2011 la 13:06
Cornel Ionescu, bucatar-sef la Casa Latina din Bucuresti, a prezentat o reteta cu totul inedita, muschi de vita cu sos de dulceata iute si sos de ciocolata, in cadrul emisiunii "Euforia Cuisine".
Preparare: se taie in doua un muschi de vita, se unge cu ulei de masline pe ambele parti, apoi se pune la prajit intr-o tigaie. Se asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat. Se foloseste apoi dulceata de ardei iute - aceasta se prepara exact cum se prepara si dulceata de visine.
Urmatorul pas: se pune cate o lingurita de dulceata de ardei iute peste fiecare bucata de muschi din tigaie. Apoi se toarna sos de ciocolata si se ia tigaia de pe foc, pentru a nu se intari sosul de ciocolata. Se serveste alaturi de o garnitura de rosii. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!