Euforia Cuisine / Muschi de vita cu sos de lamaie
Publicat pe 01.12.2010 la 23:46 Actualizat pe 02.12.2010 la 00:55
Bucatarul Nelu, de la Complex Elisa din judetul Calarasi, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de muschi de vita, scaldat intr-un aromat sos de lamaie.
Preparare: Se pregateste muschiul de vita prin indepartarea pielitelor. Intr-o tigaie se pune putin unt la topit, iar intre timp bucata de carne se taie felii subtiri, cat mai egale. Ele se preseaza usor si apoi se pun la prajit in unt. Se condimenteaza cu sare si piper si se rumeneste cu grija, pentru a obtine o carne frageda, rozalie.
Pentru un plus de aroma se adaga rozmarin proaspat si putin suc de lamaie. Pe o farfurie se asaza carnea in sos, iar pentru decor se folosesc felii de lamaie si smantana lichida.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!