Euforia Cuisine / Muschi de vita umplut cu pui
Publicat pe 02.09.2010 la 18:42 Actualizat pe 02.09.2010 la 19:24
Gabriel, bucatar-sef la Complexul Maridor din Bran, a gatit la Euforia Cuisine o specialitate a casei, muschi de vita umplut cu pui.
Preparare: se soteaza ciupercile, intregi, intr-o tigaie cu ulei de masline, prima oara cu partea superioara in jos, asezonandu-se cu sare si cu piper. Separat, muschiul de vita se taie in doua bucati, apoi fiecareia i se face o crestatura, in care se introduce o bucata mica de piept de pui. Se asezoneaza cu sare si cu piper si se pun in tigaia grill, in unt incins.
Intre timp, se pune cate un cubulet de cascaval in cavitatea interioara a fiecarei ciuperci aflata in tigaie, si se va astepta pana cand se va topi. Carnea de vita trebuie facuta mediu, pentru un gust optim. Friptura si ciupercile se servesc alaturi de o rosie crestata in cavitatile careia se introduc felii de ou fiert.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, de la orele 16:00, 16:45 si 17:30, pe Euforia TV!