Euforia Cuisine / Paste cu creveti si usturoi
Publicat pe 14.04.2011 la 19:40 Actualizat pe 14.04.2011 la 19:44
Preparare: Intr-o oala in care fierbe apa cu sare se pun pastele la fiert. Intr-o oala mica, adanca se pune putin ulei de masline, se inteapa ardeiul cu o furculita si se pune intreg la prajit, se adauga si rosiile din conserva, oregano si putin vin alb. Intr-o tigaie se pune ulei de masline, usturoiul taiat felii si crevetii.
Cand pastele sunt fierte al dante, se opreste focul, se strecoara si se pun peste creveti in tigaie. Se amesteca putin, apoi se adauga sosul de rosii si se scoate ardeiul. Se asaza pastele pe o farfurie si se decoreaza cu oregano verde tocat. Pofta buna!
Urmareste emisiunea Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!