Euforia Cuisine / Piept de pui cu ardei colorat si menta
Publicat pe 15.02.2011 la 12:11 Actualizat pe 15.02.2011 la 12:14
Sandu Carpen, de la restaurantul Marshall, a pregatit la Euforia Cuisine o reteta simpla, care poate fi facuta de oricine acasa: piept de pui cu ardei colorat.
Preparare: Se ia un piept de pui si se taie felii mai groase, se condimenteaza cu sare si cu piper. Se taie apoi un ardei gras rosu pe jumatate, se curata de seminte si se taie in felii lungi mai mari. Acelasi lucru se face si cu un ardei gras galben.
Se pune apoi ulei de masline la incins intr-o tigaie, dupa care se pun la prajit bucatile de pui si cele de ardei gras.
Se taie marunt cateva frunze de menta proaspata si de busuioc, care vor fi folosite spre final.
Intre timp se adauga putin sos de rosii peste pui si ardei, cam o lingura si jumatate, si se amesteca bine, stropind si cu putin vin alb sec. Se adauga putin zahar alb, dupa care se adauga menta si busuiocul de mai devreme.
Se stoarce sucul de la jumatate de lamaie, iar la final se adauga un cubulet de unt. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!