Euforia Cuisine / Piept de pui cu smantana si ierburi
Publicat pe 07.01.2011 la 17:48 Actualizat pe 07.01.2011 la 19:21
Chef Cezar si Jeny, de la restaurantul Xanadu, au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta simpla, de piept de pui in sos de smantana cu ierburi.
Preparare: se taie in fasii un piept de pui apoi se pune la prajit intr-o tigaie in care s-a topit putin unt. Separat, se maruntesc verdeturi proaspete: cimbru, busuioc, rozmarin, patrunjel.
Se face si sosul: int-o oala mica se topeste un cubulet de unt, apoi se adauga tei catei de usturoi maruntiti si 150 ml de smantana lichida, sare si piper, amestecandu-se bine. Se adauga apoi ierburile tocate marunt mai devreme. Se mai amesteca doua minute si sosul este gata. La final se pun bucatile de piept de pui pe farfurie, iar sosul de smantana si ierburi pe deasupra. Preparatul se poate servi alaturi de o salata. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia tv!