Euforia Cuisine / Piept de pui cu sos de lamaie si menta
Publicat pe 03.02.2011 la 14:26 Actualizat pe 03.02.2011 la 17:18
Iulia Creanga si Roxana Ionescu au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta sanatoasa de piept de pui cu sos de lamaie.
Preparare: se topeste un cubulet de unt intr-o tigaie apoi se pun fasii de piept de pui la prajit in untul incins, pe ambele parti. Cand puiul este aproape gata se adauga in tigaie o lingura de pasta de usturoi (usturoi pisat amestecat cu ulei de masline) si cateva frunze de menta tocate marunt. Se stoarce apoi zeama de la o lamaie intreaga si se amesteca bine.
Intr-un bol de sticla se pune o lingura de pasta de usturoi, se adauga sare, apoi se pun felii de castraveti, de ardei gras, de ceapa, se toarna putin otet si se stoarce jumatate de lamaie, amestecandu-se bine de mai multe ori. La final se pun bucati mici de lipie prajita. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!