Euforia Cuisine / Piure de morcovi cu peste
Publicat pe 20.01.2011 la 19:44 Actualizat pe 21.01.2011 la 00:57
Nicolai a pregatit o mancare pe baza de piureu de morcovi cu file de peste la tigaie.
Preparare: prima oara se fierb morcovii, in apa clocotita, cu sare. Fileul de peste se condimenteaza cu sare si cu piper si se pune la prajit in unt topit in tigaie, pe ambele parti, pana cand se rumeneste uniform. Se adauga apoi rosiile cherry, langa peste.
Cand s-au fiert morcovii se scot din apa, se presara deasupra sare, piper si chilli uscat, apoi se toarna putin ulei de masline. Se paseaza apoi cu furculita pana se obtine un piureu din morcovi. Se serveste piureul de morcovi alaturi de fileul prajit de peste si de rosiile cherry. Se orneaza cu frunze de patrunjel. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!