Euforia Cuisine / Placinta de pui
Publicat pe 16.03.2011 la 17:20 Actualizat pe 16.03.2011 la 17:49
Nicolai si Dragos Bercea au pregatit la Euforia TV o reteta de placinta cu pui, pe baza de cartofi si smantana. Pofta buna!
Preparare: Se pun cartofii la fiert, pentru a face piureu din ei (cu smantana si nucsoara), care va fi folosit la placinta. Se taie apoi pieptul de pui in cubulete mai mari, apoi se toaca marunt o ceapa alba, care se soteaza in ulei de masline, putin de tot insa. Se adauga bucatile de pui pentru a se rumeni usor.
Se asezoneaza cu sare si cu piper si se adauga putin vin alb si smantana dulce. Se presara acum oregano proaspat.
Cand puiul e gata se pune intr-un vas de ceramica iar deasupra se adauga piureul de pui, dar si cascaval ras. Se baga apoi vasul la cuptor, pentru 10 minute la 200 de grade.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!