Euforia Cuisine / Pui chinezesc
Publicat pe 11.09.2010 la 14:48 Actualizat pe 11.09.2010 la 15:25
Ioana Zaharia, bucatar in cadrul restaurantului Anatolia din Bucuresti, a prezentat la "Euforia Cuisine" cum se prepara "puiul chinezesc" - fel servit de restaurantul bucurestean.
Preparare: se incinge ulei de floarea soarelui in tigaie, apoi se pun legumele (ardeii si ciupercile) taiate julien, dar si carnea de pui, taiata fasii. Se prajesc pentru 15-20 de minute, asezonandu-se la final cu sare si cu piper, dar si cu doua linguri de sos de soia. Cand preparatul e aproape gata se adauga semintele de susan si se mai amesteca de cateva ori.
La final, se serveste alaturi de un decor format din felii lungi de morcov, taiate subtire si indoite in cerc, dar si cu marar.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!