Euforia Cuisine / Pui cu prosciutto si lamaie
Publicat pe 23.03.2011 la 17:24 Actualizat pe 23.03.2011 la 17:38
Nicolai si Vasile Dobra au pregatit la Euforia Cuisine o reteta de pui invelit in prosciutto, cu aroma de lamaie.
Preparare: Se taie un piept de pui in doua parti egale, apoi fiecare se presara cu oregano, piper cayenne, cimbru si se rade putina coaja de lamaie. Se adauga apoi parmezan ras si deasupra se adauga o felie de prosciutto crudo.
Se intinde apoi fileul mai bine, batandu-l fie cu un tocator, fie cu fundul unei tigai.
Se incalzeste uleiul de masline in tigaie, apoi se adauga pieptul de pui cu condimente, parmezan si prosciutto. Se rumeneste pe ambele parti.
Se face o salata apoi, care se amesteca alaturi de putin dressing (zeama de lamaie + ulei de masline), iar puiul se pune la final peste amestecul de salata. Pofta buna!
Urmareste emisiunea Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!