Euforia Cuisine / Pui iute si gustos cu praz
Publicat pe 26.01.2011 la 19:51 Actualizat pe 26.01.2011 la 20:06
Nicolai si Crina, bucatar la Casa Iancului din Bucuresti, au pregatit in studioul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de pui iute si gustos.
Preparare: se taie un piept de pui in bucati mai mari care se pun apoi la prajit, in ulei de floarea-soarelui, si se asezoneaza cu sare si cu piper. Se taie apoi rondele un praz si se adauga peste pui, in tigaie. Se adauga apoi jumatate de ardei gras verde, taiat in felii mari, dar si bucati de rosii decojite. Se presara apoi busuioc uscat si se amesteca bine. La final de tot se serveste preparatul cu patrunjel verde tocat marunt. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!