Euforia Cuisine / Pui Macao
Publicat pe 05.01.2011 la 19:39 Actualizat pe 05.01.2011 la 20:06
Anca Rusu a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta cu specific asiatic, "pui macao".
Preparare: se ia un piept mare de pui si se taie in fasii lungi. Acelasi lucru se face apoi si cu un morcov mare, dar si cu o radacina de telina. Se pun apoi fasiile de pui la prajit, intr-o tigaie in care s-a topit putin unt. Se asezoneaza cu sare si cu piper iar dupa doua minute se adauga legumele.
Dupa un minut de adauga si sosul de soia in tigaie, dar si o lingura presarata de zahar alb. Se amesteca bine si dupa inca un minut se toarna un paharel de 25 ml de coniac. Se mai lasa inca 2-3 minute pe foc.
La final se asaza un pat de salata pe farfuria de servit, apoi se pun puiul si legumele fasii dupa care se presara seminte de susan peste toata farfuria. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia tv!