Euforia Cuisine / Rulou de pui cu sparanghel si sos de cocos
Publicat pe 10.03.2011 la 15:41 Actualizat pe 10.03.2011 la 15:44
Chez Cezar pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de rulou de pui cu un sos dulce din nuca de cocos.
Preparare: intr-o tigaie se pune putin ulei de nuci. Pieptul de pui este deja intins, iar pe fiecare felie se pun cateva bucati de sparanghel si se ruleaza. Rulourile se prajesc in uleiul de nuca. Se sareaza si pipereaza.
Intr-o oala mica se pune smantana lichida, in care se pune nuca de cocis si se fierbe usor. Pe foile de aluat se pune putina nuca de cocos si putina verdeata.
Puiul se scurge de grasime pe un prosop de bucatarie, apoi se pune pe foietaj si se ruleaza. O tava se unge cu putin ulei de nuci si ruloul se pune in ea si se da la cuptor. Din bucata de aluat ramas se face o impletitura cu care se decoreaza ruloul. Se unge cu ulei si se presara peste el cativa fulgi de cocos. Se tine la cuptor timp de 20 de minute.
Pe o farfurie se pune sosul de cocos langa care se asaza o felie din ruloul de pui.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!