Euforia Cuisine / Rulou de vita cu crema de branza si mango
Publicat pe 03.12.2010 la 19:10 Actualizat pe 04.01.2011 la 14:15
Iulia Creanga si bucatarul Mihai Nastase au gatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" un rulou de vita cu crema de branza, servit cu fructe.
Preparare: se amesteca intr-un bol crema de branza si urda, adaugandu-se putina sare si piper. Se maruntesc apoi oregano, rozmarin si cimbru proaspat si se adauga in amestecul de branza. Pe o folie de aluminiu se intins mai multe felii de carpaccio de vita, peste care se intinde crema de branza realizata mai devreme.
Se curata apoi un fruct de mango, apoi se taie julien si se pune peste crema de branza. Se ruleaza apoi feliile de carpaccio pana se obtine un rulou. Se taie ruloul in bucati de 4-5 cm inaltime, care se pun apoi in picioare, pe mijlocul farfuriei de servit, care se decoreaza cu o capsuna. Intr-un colt al farfuriei se pune o lingurita de mustar de Dijon, cu boabe. Se stropesc rulourile cu reductie balsamica si se presara boabe de mac. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!