Euforia Cuisine / Rulouri de vita cu ansoa si sos de vin
Publicat pe 21.04.2011 la 09:27 Actualizat pe 21.04.2011 la 11:53
Chef Cezar pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta delicioasa de rulouri de vita umplute cu ansoa si sos de vin dulce.
Preparare: Intr-o oala se pune vinul la redus cu putin zahar si otet balsamic (se tine pe foc si se fierbe). Carnea de vitadeja aplatizata se taie pe jumatate. Pe fiecare felie se pun fileuri de ansoa si se ruleaza. Intr-o tigaie se pune putin ulei de ansoa si unt.
Rulourile se pun la prajit pe partea pe care a fost pliata carnea. Radichio se taie fasii. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, in care se calesc usor fasiile de radichio. Pe un tocator se taie marunt cateva nuci si se aduga peste radichio. Intr-o tava se pun rulourile prajite si se dau la cuptor pentru maxim 5 minute. Intre timp, in vinul redus se pune putin suc de lime. Intr-o tigaie se pun cateva frunze de salvie si se tin presate pana se caramelizeaza.
Pe o farfurie se pun radichio calite, sosul de vin, cateva bucati de nuca, frunzele de salvie si rulourile scoase de la cuptor. Pofta buna!
Urmareste emisiunea Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!