Euforia Cuisine / Salata de fasole cu ton
Publicat pe 01.12.2010 la 18:15 Actualizat pe 01.12.2010 la 19:13
O reteta consistenta si hranitoare, salata de fasole cu ton este ideala in zilele de post in care este dezlegare la peste. Este simpla si se prepara cu un minim de efort.
Preparare: Intr-un bol se amesteca cele doua tipuri de fasole. Se taie ceapa marunt, iar rosia cubulete si se adauga in bol. Peste ele se pune sare si piper pentru aroma si se stoarce putin suc de lamaie. Se taie si patrunjelul si se pune in salata. Dressingul facut din ulei de masline si otet balsamic se pune in salata si se amesteca usor. Pe o farfurie se asaza salata verde taiata fasii, peste ea se pune putina salata de fasole, iar deasupra putin ton.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!