Euforia Cuisine / Salata de pui cu smantana
Publicat pe 12.01.2011 la 21:16 Actualizat pe 12.01.2011 la 21:48
Marian, bucatar-sef la restaurantul Signature din Bucuresti, a gatit pentru "Euforia Cuisine" o reteta de salata de pui cu sos de smantana.
Preparare: se rup mai multe frunze de salata verde si se pun intr-un bol. Deasupra se pune o jumatate de castravete taiata felii, ardei gras rosu taiat julien, doua ciuperci taiate felii subtiri, masline rondele,boabe de porumb. Se presara putina sare si ulei de masline extravirgin. Se adauga doua linguri de smantana peste tot amestecul de salata si se omogenizeaza bine.
Pasul urmator: se face un blat de pizza (focaccia), care se unge cu putin ulei de masline si se da la cuptor, pentru a se coace. La final de tot, amestecul de salata se serveste alaturi de felii din focaccia, dar si de piept de pui taiat julien si pusuniform peste toata salata. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!