Euforia Cuisine / Salata de spanac cu grapefruit
Publicat pe 24.01.2011 la 15:06 Actualizat pe 24.01.2011 la 15:17
Chef Cezar a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta simpla de salata de spanac cu grapefruit.
Preparare: intr-un bol de sticla se pun frunez de spanac, spalate bine in prealabil, apoi se curata de coaja un grapefruit mare galben. Se scoate apoi pulpa, sub forma de feliute care se pun peste frunzele de spanac. Se stoarce apoi zeama de la restul de grapefruit nefolosit, dupa care se toarna si putin ulei de masline extravirgin.
Pe farfuria de servit se asaza frunzele de spanac pe centru iar pe langa se pun alte felii de grapefruit fara coaja. Optional se asaza langa salata felii subtiri de mozzarella, iar peste acestea cateva felii subtiri de rosii. Se asezoneaza totul cu sare si se mai toarna putin ulei de masline peste mozzarella si rosii. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!