Euforia Cuisine / Salata dulce de grapefruit
Publicat pe 02.02.2011 la 19:32 Actualizat pe 02.02.2011 la 19:57
Nicolai si Mihai Predescu, bucatar-sef la restaurantul Rossetya din Bucuresti, au pregatit o reteta de salata de grapefruit (poate fi facuta si cu portocale).
Preparare: prima oara se realizeaza dressingul, din iaurt natural (100ml), o lingura de miere, o lingura de seminte de mac, cateva frunze de menta tocate marunt. Se amesteca bine si se lasa apoi la frigider, pentru 10 minute.
Se curata apoi un grapefruit rosu de coaja, apoi se scot feliutele, una cate una, fara pielita. Cand am obtinut suficiente feliute fara piele, se pun intr-un pahar de cocktail un pic mai larg, apoi pe deasupra se toarna sosul special facut mai devreme.
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!