Euforia Cuisine / Salata picanta de caracatita
Publicat pe 03.12.2010 la 20:23 Actualizat pe 03.12.2010 la 22:14
Don Mariano, specialist in peste si fructe de mare, a pregatit o salata de caractita picanta.
Preparare: se iau 4-5 caracatite medii si se baga in apa fierbinte, in cazul in care sunt congelate, daca nu doar se spala bine sub un jet de apa rece. Se marineaza apoi cu zeama de la trei lamai, ulei de masline, jumatate de ardei iute verde, sare, piper.
In alt vas de sticla se amesteca salata verde cu ceapa rosie, masline si ardei gras taiat marunt. Se realizeaza un dressing din ulei de masline, zeama de lamaie si se pune peste salata verde. Dupa ce se amesteca bine se pun caracatitele peste salata. La final, in momentul servirii, se asaza deasupra fasii subtiri de somon fumat si de cascaval. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!