Euforia Cuisine / Salau cu sos alb si castraveti acri
Publicat pe 08.03.2011 la 13:20 Actualizat pe 08.03.2011 la 23:04
Chef Cezar si Andreea Zivideanu au pregatit la Euforia TV o reteta pe baza de carne de salau, in sos de castraveti acri. Pofta buna!
Preparare: Se taie o legatura de ceapa verde in bucati mai mari, apoi se taie si felii mai grosute de castravete murat. Salaul se taie in fasii mai groase si se pune apoi la sotat, in ulei de masline, si sare. Se adauga apoi ceapa verde si se amesteca bine.
Dupa doua minute se adauga creveti si capete de creveti (acestea doar pentru gust), si se toarna putina smantana lichida.
Se pun si rosii cherry, taiate in doua, dar si feliile de castraveti acri. Se condimenteaza cu sare si lamaie verde. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!