Euforia Cuisine / Sandwich club cu somon
Publicat pe 08.11.2010 la 12:53 Actualizat pe 08.11.2010 la 16:03
Nicolai a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" sandvisuri cu somon. Banal? Mai degraba inedit si usor de realizat si acasa, pentru cand avem invitati.
Preparare: sandvisul se realizeaza din trei felii de paine, carora li se taie coaja. Apoi, se unge prima felie cu branza moale de capra; acelasi lucru se face apoi si cu a doua felie. Prima felie unsa se acopera cu somon afumat, apoi se astern cateva feliute lungi de castravete (fara coaja insa). Se procedeaza apoi similar si cu a doua felie unsa cu branza de capra. Dupa ce s-a realizat sandvisul din 3 felii, se taie in diagonala, pentru a obtine doua mini-sandvisuri triunghiulare. In fiecare se infige apoi cate o scobitoare, care are rolul de "a lega" mai bine feliile intre ele.
Sandvisul se serveste cu rosii cherry caramelizate. Astfel, intr-o tigaie incinsa se topesc 3 linguri de zahar, apoi, dupa ce zaharul s-a topit, se dau prin acesta rosiile cherry, in care s-au infipt scobitori, pentru a fi manevrate mai eficient. Si astfel se obtin rosiile caramelizate. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!