Euforia Cuisine / Sepie cu spanac
Publicat pe 07.12.2010 la 10:20 Actualizat pe 07.12.2010 la 11:20
Stavros, bucatarul restaurantului Zoba Grecul, este indragostit de Romania si a prezentat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta specifica Greciei: sepia cu spanac.
Preparare: Sepiile se curata printr-o incizie care se face cu cutitul - se curata de pielite si li se indeparteaza oasele. Intr-o oala se pune ulei de masline la incins, iar peste el se pun sepiile la prajit, apoi prazul. Totul se scalda in doua pahare de vin.
Se adauga si cateva frunzulite de cimbru proaspat. Se gateste putin pana cand o parte din vin se evapora, se adauga sucul de rosii, spanacul si putin patrunjel tocat. Se mai lasa la fiert 3-4 minute, apoi se ia de pe foc. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!