Euforia Cuisine / Spaghetti cu inele de calamar si icre
Publicat pe 01.12.2010 la 19:29 Actualizat pe 01.12.2010 la 23:41
Preparare: e nevoie de 2-3 calamari intregi, care se taie in inele. Intr-o tigaie se incinge ulei de masline, apoi se pune putin usturoi, pentru a da o aroma speciala uleiului de masline. Se adauga apoi inelele de calamr si se soteaza cateva minute. Se adauga putin cimbru proaspat, dar si verdeturi uscate. Dupa ce calamarul se inmoaie se adauga o rosie taiata rondele, decojita insa.
Intre timp se pun si pastele la fiert, in apa clocotita (mereu trebuie puse in apa clocotita), adaugandu-se putina sare. Dupa ce s-au fiert aldente se scot din apa si se adauga in tigaia in care se afla calamarii si rosiile cu verdeturi. Se pun si doua linguri de icre negre de capelin (colorate cu cerneala de sepie).
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!