Euforia Cuisine / Sparanghel cu ou posat
Publicat pe 11.02.2011 la 11:59 Actualizat pe 11.02.2011 la 13:28
Nicolai a pregatit la Euforia TV o reteta cu influente frantuzesti, sparanghel cu ou posat, o metoda prin care oul este fiert in apa cu otet, fara coaja, o metoda prin care oul este fiert in apa cu otet, fara coaja.
Preparare: Se iau sase bucati de sparanghel si li se taie partea de jos, mai radacinoasa, dupa care se pun la sotat intr-o tigaie cu ulei de masline, adaugandu-se sare si piper.
Se soteaza timp de cateva minute dupa care se scoate din tigaie, se asaza pe farfuria de servit si se presara parmezan ras.
Intre timp se pune apa la fiert, apoi se adauga otet si se sparge cu atentie un ou. Se lasa la fiert timp de 3-4 minute, dupa care se scoate oul cu o paleta se se pune langa sparanghel si parmezan. Se presara piper si sare. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!