Euforia Cuisine / Spuma de iaurt, nuci si mango
Publicat pe 30.11.2010 la 19:14 Actualizat pe 14.12.2010 la 12:05
Chef Cezar a pregatit un desert special - spuma de iaurt, nuci si mango, o reteta plina de arome proaspete.
Preparare: prima oara se caramelizeaza zaharul, intr-o tigaie, iar in momentul in care acesta aproape s-a topit se adauga miez de nuca - iar dupa amestecare se scoate amestecul de nuca si zahar topit intr-o farfurie. Intre timp, intr-un bol de sticla, se amesteca frisca batuta cu iaurtul gras si cu mierea, apoi se lasa cateva minute in frigider.
Urmatorul pas: se curata de coaja un mango copt, apoi se taie in cubulete mici. La baza paharului in care va fi servit desertul se asaza cubulete de mango, apoi se adauga doua linguri de spuma de iaurt si frisca, dupa care se pun nucile caramelizate. Se repeta apoi tot procedeul.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!