Euforia Cuisine / Tagliatelle cu somon si alge marine
Publicat pe 08.02.2011 la 19:25 Actualizat pe 08.02.2011 la 20:47
Michele, de la restaurantul Michelle din Bacau, a pregatit pentru emisiunea "Euforia Cuisine" o reteta de tagliatelle cu somon si alge marine.
Preparare: se realizeaza intai un amestec pe baza de alge marine (fierte inainte), somon, usturoi si ulei de masline. Se incinge apoi ulei de masline si se adauga cativa catei de usturoi zdrobiti, pentru a insufla o aroma speciala uleiului. Se adauga apoi amestecul de alge marine cu somon si se toarna putin vin alb rece.
Urmatorul pas: se adauga putin piper de lamaie (infuzat cu coaja de lamaie), piper negru, sare, si se amesteca bine. Dupa un minut se pun tagliatelle, care au fost prefierte si tinute apoi la rece, si se amesteca impeuna cu restul de ingrediente din tigaie. Se mai adauga putin vin, apoi patrunjel verde tocat marunt.
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!