Euforia Cuisine / Tigaie picanta
Publicat pe 25.01.2011 la 16:33 Actualizat pe 25.01.2011 la 17:17
Ioana Zaharia, bucatar la restaurantul Anatolia din Bucuresti, a pregatit o reteta de tigaie picanta, cu carne de pui si carne de vita.
Preparare: se incinge putin ulei de masline intr-o tigaie, apoi se taie marunt sau julie un piept de pui, un muschi de vita, ceapa, ciupercile, ardeii grasi si ardeiul iute. Se amesteca toate aceste ingrediente si se pun la prajit in uleiul incins de masline. Se pastreaza insa focul mic, mancarea facandu-se in aproximativ 30 de minute.
Urmatorul pas: se presara piper negru macinat si sare, apoi se adauga boia de ardei iute, boia de ardei dulce, putin bulion. La final se decoreaza farfuria cu marar tocat marunt. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!