Euforia Cuisine / Tocanita de ciuperci si dovleac
Publicat pe 01.12.2010 la 12:08 Actualizat pe 01.12.2010 la 14:52
Preparare: se pune ulei de floarea-soarelui la incins, apoi se adauga in acesta o ceapa medie, tocata marunt, dar si 2-3 catei de usturoi, in bucati mai mari. Se pun si ciupercile, taiate marunt, dar si jumatate de dovlecel. Separat, intr-un vas cu apa fiarta, se fierbe un ou pentru 4-5 minute, adaugandu-se un pic de sare - acest lucru face ca la final coaja oului sa se dezlipeasca mai usor de pe oul fiert in interior.
Urmatorul pas: dupa ce ceapa, ciupercile si dovleceii s-au sotat cateva minute, se adauga kaizer afumat taiat marunt, si se presara sare si piper. Se stinge totul cu 50 de ml de vin rosu si se adauga cateva picaturi de sos worcester. Pe final se presara putin pamezan. La final, tocanita se asaza in farfurie iar pste aceasta se pune oul fiert, intreg - se mai rade apoi putin parmezan si se presara piper negru macinat. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!