Euforia Cuisine / Tochitura de porc cu carnaciori
Publicat pe 21.02.2011 la 15:04 Actualizat pe 21.02.2011 la 15:15
Chef Cezar a pregatit la Euforia TV o reteta clasica romaneasca: tochitura de porc cu carnaciori - o mancare excelenta pentru zilele friguroase din aceasta perioada.
Preparare: Se taie in cubulete mari o bucata de pulpa de porc, apoi se incalzeste ulei de masline intr-o tigaie si se pun bucatile de carne la prajit, adaugandu-se piper, cimbru, rozmarin si salvie proaspata.
Dupa un minut se adauga vin rosu, usturoi presat si se amesteca bine. Dupa inca doua minute se adauga si doi carnati afumati taiati bucati mici, se pune capacul la tigaie si s elasa la foc mediu, pentru a se inabusi totul.
Se scoate apoi capacul si se pun 4-5 linguri de sos de tomate. Se mai lasa cateva minute, apoi, la final, se decoreaza cu o crenguta de rozmarin. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!