Euforia Cuisine / Triffle de fructe
Publicat pe 06.12.2010 la 13:47 Actualizat pe 14.12.2010 la 12:03
Catalin Barbulescu - bucatar sef - prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV, o reteta adaptata de triffle de fructe pe care a invatat-o de la un maestru bucatar scotian, alaturi de care a avut placerea sa lucreze.
Preparare: Fructele se taie cubulete, ca la o salata, apoi toate se amesteca intr-un bol. Apoi se stropesc cu putin cherry si se lasa la macerat. Intre timp se pregateste crema de vanilie: Se pune pudra crema de patiserie intr-un bol, se amesteca usor cu lapte rece, pana se ajunge la consistenta dorita. Piscoturile se maruntesc bine.
Intr-un pahar de martini se pune putin gem de afine, apoi putina crema de vanilie, urmeaza un strat de salata de fructe, din nou crema de vanilie, iar la final se pun piscoturile sfaramate. Pentru decor se foloseste puntin gem si cateva frunzulite de menta proaspata.
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!