Euforia Cuisine / Zargan cu brocoli
Publicat pe 01.12.2010 la 20:05 Actualizat pe 01.12.2010 la 20:54
Preparare: Se pune suc de lamaie peste pesti, apoi se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie adanca se pune unt la topit, ulei de masline si se asaza pestii la prajit. Peste ei se pun bucati de lamaie.
In alta tigaie se pune unt la topit, putin ulei de masline si faina, dar si 200 ml smantana pentru gatit. Se pune si putin hrean pentru a da un gust putin picant cremei de smantana. Se pune si putin sos de soia si se amesteca.
Intr-o a treia tigaie se pune putin ulei de masline si se calesc usor legumele. Pe un platou se asaza pestele, iar langa el legumele si sosul de smantana.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!