Euforia Cuisine / Zargan si sardine la gratar
Publicat pe 28.03.2011 la 14:07 Actualizat pe 28.03.2011 la 15:09
Don Mariano a pregatit la Euforia Cuisine o reteta simpla pe baza de doi pesti foarte populari: sardina si zarganul. Pofta buna!
Preparare: Sardinele se curata de solzi, se taie pe din doua si se spala bine, la fel ca si zarganul. Se asaza apoi pestii pe un servetel de hartie, pentru a scapa de surplusul de apa.
Se incinge ulei de masline intr-o farfurie, apoi se incalzeste tigata grill pe foc mare. Pestii se ung bine apoi, si pe interior si la exterior cu ulei de masline. Se pun apoi pestii la gratar, cate doua minute pe ambele parti.
La final se scot pestii pe o farfurie, apoi se adauga usturoi tocat, zeama de lamaie verde, ulei de masline, patrunjel, sare si piper.
Urmareste emisiunea Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!