Gogoșari umpluți cu piept de pui

Publicat pe 27.03.2014 la 13:35 Actualizat pe 27.03.2014 la 14:34

Gogoșarii se spală, se curăță de semințe, se presară cu sare și se pun cu scobitura în jos.

Pieptul tocat se amestecă cu ouă, usturoi, nucșoară, cimbru, verdeață tocată, o lingură ulei de măsline, sare, piper. Se frământă până se face o pastă omogenă.

Gogoșarii se umplu cu această compoziție, se pun în tavă, se stropesc cu ulei, se presară cu parmezan.

Se dau la cuptor 40 de minute.

Se servesc cu smântână.

În articolul

Gogoșari umpluți cu piept de pui

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x