Kebab cu salată de cartofi
Publicat pe 06.08.2014 la 14:37 Actualizat pe 06.08.2014 la 14:39
Se pune grătarul la încins.
Se acestecă sosul de roșii cu sosul Worchestershire și sucul de lămâie.
Carnea de vită se amestecă cu oul, pesmetul, ceapa, 2 linguri sos de roșii, 1 lingură sos Worchestershire, ¾ linguriță sare, ¼ linguriță piper.
Se împarte
În opt părți egale.
Se ia o porție în mână, i se dă o formă lunguiață, iar la mijloc se bagă frigăruia. Se repetă operațiunea cu celelalte șapte porții.
Se bagăă la congelator 15 minute.
Cartofii se pun într-un bol, se acoperă cu folie de plastic și se bagă la microunde, se face o gaură în centru. Se coc la putere mare 7 minute, apoi se lasă să se răcească.
Se pune ulei, sare și piper.
Apoi se pun pe grill, 2 minute pe fiecare parte. Se ăun înapoi în bol, se pune zeama de lămâie și prazul tocat.
Kebabii se dau cu ulei și se pun pe grătar. Ce frig două minute pe fiecare parte. Apoi se dau cu ketchup și se întorc din nou.
Kebabii se servesc alături de salata de cartofi.