Mămăligă Yin-Yang

Publicat pe 19.03.2014 la 11:55 Actualizat pe 19.03.2014 la 12:01

Din apă, mălai și sare se face o mămăligă pripită. Se lasă la fiert 5-10 minute.

La final se pun untul și brânza de burduf. Se lasă să se răcească.

Într-un bol se bat 2 ouă cu brânză de burduf. În alt bol se bat 2 ouă cu smântână.

Se unge un vas termorezistent și se pun un strat de mămăligă, unul de amestec cu brânză, unt, apoi din nou mămăligă și brânză.

Deasupra se pune amestecul cu smântână. Se bagă la cuptor până se rumenește.

În articolul

Mămăligă Yin-Yang

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x