Mic dejunul elvetian

Publicat pe 08.08.2010 la 21:04 Actualizat pe 10.08.2010 la 14:17

Mic dejunul elvetian este o masa nutritionala si gustoasa, care se prepara relativ rapid si care asigura energie pentru cateva ore bune.

Preparare:

- amestecati bine toate aceste ingrediente;

- intr-un vas separat puneti la fiert doua cani de apa; cand apa fierbe adaugati mixul de ingrediente. Dati focul mic si amestecati continuu, timp de 6-7 minut;

- inchideti focul, acoperiti cu un capac si asteptati doua minute;

- serviti apoi alaturi de lapte.

Valoare nutritionala (o portie):

Calorii: 325. Fibre (30% din necesarul zilnic), vitamina E si seleniu (25%), vitamina B1 (20%).

Pofta buna!

foto: gothamgal.com

În articolul

Mic dejunul elvetian

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2024. Gemenii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
a1.ro
Rezultate loto azi, 21 noiembrie 2024. Numerele câștigătoare la extragerile Loto 6/49, Joker, 5/40, Noroc de joi
HelloTaste.ro
Chec de post cu dovleac copt, foarte aromat și colorat
Catine
Sezonul Săgetătorului aduce schimbări majore pentru zodii. Află dacă te numeri printre nativii care trec prin transformări
useit.ro
Temperatura ideală pentru centrala termică. La cât să o setezi pentru a nu-ți încărca factura
as.ro
Cine i-a golit buzunarele celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia 16 ani: „A fost fabulos”
MediCOOL
Expunerea la temperaturi foarte scăzute poate îmbunătăți calitatea somnului. Oamenii de știință au analizat efectele criostimulării
Spynews
Breaking news! Alina Petre a obținut un ordin de protecție pentru 5 zile împotriva celui de care s-a despărțit, dar care îi este încă soț. Vedeta se teme pentru viața ei
DeParinti
Mononucleoza infecțioasă la copii: cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Tuberculoza: simptome, transmitere și opțiuni de tratament
HelloTaste
Paste cu ciuperci de post. O rețetă simplă și gustoasă
x