Mic dejunul elvetian

Publicat pe 08.08.2010 la 21:04 Actualizat pe 10.08.2010 la 14:17

Mic dejunul elvetian este o masa nutritionala si gustoasa, care se prepara relativ rapid si care asigura energie pentru cateva ore bune.

Preparare:

- amestecati bine toate aceste ingrediente;

- intr-un vas separat puneti la fiert doua cani de apa; cand apa fierbe adaugati mixul de ingrediente. Dati focul mic si amestecati continuu, timp de 6-7 minut;

- inchideti focul, acoperiti cu un capac si asteptati doua minute;

- serviti apoi alaturi de lapte.

Valoare nutritionala (o portie):

Calorii: 325. Fibre (30% din necesarul zilnic), vitamina E si seleniu (25%), vitamina B1 (20%).

Pofta buna!

foto: gothamgal.com

În articolul

Mic dejunul elvetian

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2021. Taurii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Bancomat aruncat în aer prin sistemul "marmota", folosit pentru a detona uși, în Italia. Trei bărbați au fost arestați
a1.ro
Ce echipă a câștigat Asia Express, sezonul 4! Drumul Împăraților și-a ales învingătorii
Catine
Jessie J a postat un mesaj emoționant pentru fani. Artista a avut puterea să vorbească despre pierderea unei sarcini
retetefeldefel.ro
5 feluri de mâncare pe care trebuie să le încerci
useit.ro
Cum scurtezi viața bateriei telefonului mobil fără să îți dai seama. La ce obiceiuri trebuie să renunți
as.ro
Unde se întâlnea Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, cu amantul: „O mai chemam pe la mine! Niciodată mai mult de o noapte!” Ce făcea femeia care i-a distrus căsnicia Anamariei Prodan
Antenastars
Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”
Spynews
Ce diferență de vârstă este între Mihai Petre și Elwira Duda. Câștigătorii Asia Express sunt uniți de pasiunea pentru dans