Mini savarine

Publicat pe 04.02.2014 la 13:27 Actualizat pe 04.02.2014 la 13:51

Mini savarine

Albușurile se bat spumă cu zahărul și un praf de sare.
Se pun gălbenușurile, pesmetul și făina.
Se ung forme de savarină, se pune compoziția și se bagă în cuptor 20 de minute.
Nu se deschide ușa cuptorului și se lasă să se răcească în forme.
Siropul se face din 200 g zahăr, 300 ml apă și rom.
Fiecărei savarine i se taie un căpăcel. Se însiropează bine, se lasă la frigider 2-3 ore.
De bate frișca și se umplu savarinele.
Peste căpăcel se pune jeleul.

În articolul

Mini savarine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x