Muşchi de vită în aluat

Publicat pe 17.01.2014 la 14:00 Actualizat pe 17.01.2014 la 14:07

Muşchiul se ţine la congelator 2-3 ore, cât să se frăgezească. Apoi se pune într-o marinadă din vin roşu, ulei de măsline, sos de soia, 1 lingură mix de condimente. Se ţine 12 ore, la rece.
Carnea tocată se amestecă cu ceapă, 2 ouă, verdeaţă, sare şi piper.
Compoziţia se întinde peste foaia de plăcintă, se pune muşchiul de vită scurs şi se rulează.
Se unge cu puţin ulei bătut cu gălbenuş. Se bagă la cuptor, la foc mic, 40 de minute.

În articolul

Muşchi de vită în aluat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x