Șnițel de porc cu salată de legume
Publicat pe 13.01.2014 la 12:29 Actualizat pe 13.01.2014 la 12:41
1. Se taie 4-5 felii potrivite din mușchiul de porc.
2. Se bat bine cu ciocanul pentru șnițele.
3. Se adaugă sare, piper.
4. Bucățile de carne se trec prin făină, ouă bătute și pesmet pe ambele părți.
5. Se pune ulei în vasul de gătit.
6. Se pune vasul de gătit în multicooker și se setează modul «PRĂJIRE» la aparatul Multicooker pentru 25 de
minute.
7. Peste 5 minute, după ce s-a încins uleiul, se pun 2-3 șnițele în vasul de gătit.
8. Se prăjesc 5 minute pe o parte și 5 minute pe altă parte.
9. Se scot șnițelele din vasul de gătit.
10. Repetați procesul pentru obținerea mai multor porții.
11. Șnițelele se ornează cu legume și se servesc la masă.
PRĂJIRE 25 min